Прес-центр20 грудня 2017, 16:12

Теплом зігріємо серця

Вже другий рік поспіль спілка української молоді - СУМ в Канаді у рамках акції «Теплом зігріємо серця» переддень великого свята – Дня Святого Миколая Чудотворця передає до Новоайдарщини зібрані ними гроші, аби за допомогою служби у справах дітей Новоайдарської райдержадміністрації, привітати малечу Новоайдарщини зі святами.

Керівництво району дуже радо зустріло такий подарунок друзів із далекої Канади і вирішило не просто роздати подарунки по сільським радам, а влаштувати для малечі справжнє свято. Разом з рівненськими гостями, голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, виконуючий обов’язки голови Новоайдарської районної ради Олександр Перов, перший заступник голови Новоайдарської райдержадміністрації Олег Юрченко,  служба у справах дітей Новоайдарської райдержадміністрації на чолі з начальником Тетяною Кригіною, влаштували два великих концерти у селищі Новоайдар 18 та 19 грудня, а найбільш віддалені села – Трьохізбенку, Муратове та Кримське, відвідали особисто, виконавши почесну місію – помічників Святого Миколая.

Новоайдарська райдержадміністрація висловлює вдячність спілці української молоді в Канаді. Дорогі друзі! Завдяки вашій допомозі більше 500 діточок отримало не просто подарунок, а неймовірний заряд позитиву на всі новорічні свята!  Ми вдячні вам за вашу допомогу та небайдужість, адже разом ми змогли подарувати дітям свято! А за це отримали найбільший подарунок – сяючі очі дітей.