Прес-центр17 листопада 2017, 11:11

У прифронтовому Щасті відкрили оновлений спортивний майданчик

16 листопада 2017 року у місті Щастя, що знаходиться на лінії розмежування, відкрили оновлений спортивний майданчик. Можливим це стало лише завдяки активності громади та участі окремих ініціативних груп у  соціальному проекті ДТЕК «Громада своїми руками».
На урочистому відкритті були присутні заступник Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко, голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, директор ДТЕК Луганської ТЕС Станіслав Валантір та небайдужі мешканці міста Щастя.
«Така подія стала дуже значущою у житті прифронтового містечка, яке і сьогодні кожного дня чує ворожі постріли. Не зважаючи на це -  місто не стоїть на місці, а розвивається. Жителі Щастя люблять своє місто, та власними силами допомагають його покращити» - в своїй промові зауважив Юрій Клименко.
Для всіх жителів міста оновлений спортивний майданчик не аби який подарунок, адже від тепер, поблизу центру для всіх бажаючих функціонує стадіон зі штучним покриттям для міні-футболу, волейбольний майданчик, спортивні тренажери та дитячий атлетичний комплекс. Найголовніше, що завдяки оновленому освітленню, тренування стають можливими не лише вдень, а і у вечірній час.