Прес-центр15 лютого 2021, 08:02

У Щасті відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Сьогодні, 15 лютого, в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-у річницю виведення військ колишнього СРСР з Афганістану. Напередодні цієї пам’ятної дати воїни-інтернаціоналісти, небайдужі щастинці за традицією зібралися у сквері Пам’яті, де відбувся мітинг.

У заході взяли участь керівник військово-цивільної адміністрації міста Щастя Олександр Дунець,  представники комунальних установ та адміністрації міста, громадські активісти та школярі, які навчаються у школі імені загиблого героя інтернаціоналіста Костянтина Кутового.

Під час мітингу до зібрання звернувся керівник ВЦА Олександр Дунець. Очільник міста зазначив, що воїни-інтернаціоналісти показали справжній героїзм, приклад мужності та вірності військовій присязі. Він подякував воїнам-інтернаціоналістам,які пройшли через Афганську війну. «Я схиляю голову перед загиблими та щиро дякую тим, хто сьогодні з нами», - сказав керівник адміністрації міста.Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять військовослужбовців, що загинули під час міжнародних конфліктів. Після цього відбулося покладання квітів до  меморіалу на честь воїнів-інтернаціоналістів. По традиції члени Щастинської спілки воїнів-інтернаціоналістів також поклали квіти до пам’ятної дошки Костянтину Кутовому, колишнього учня Щастинської школи № 56, геройськи загиблого у Афганістані.