Прес-центр3 жовтня 2019, 13:10

Урочисті проводи призовників до лав Збройних Сил України

Служба в лавах Збройних Сил України – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Сьогодні в Новоайдарському районному Будинку культури відбулися урочисті проводи призовників осіннього призову 2019 року на строкову службу до лав Збройних Сил України

Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Цього теплого осіннього дня, щоб провести хлопців в залі зібралися батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступили виконуюча обов’язки голови Новоайдарської райдержадміністрації Тетяна Новикова, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон та військовий комісар Новоайдарського районного військового комісаріату Микола Лисенко, які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.

У ході церемонії новобранцям вручено подарунки від районної, селищної та сільських рад.

До всіх побажань, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників, приєдналися працівники Новоайдарського районного Будинку культури, які подарували присутнім чудові пісні.