Прес-центр12 квітня 2019, 14:04

Урочисті проводи юнаків Новоайдарського району на строкову службу до лав Збройних сил України

   Сьогодні, 12 квітня 2019 року, в Новоайдарському районному Будинку культури  відбулися урочисті проводи юнаків на строкову службу до лав Збройних сил України. Урочиста церемонія розпочалася під звуки Державного Гімна України.

   Зі словами привітання до майбутніх захисників України звернулися голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, заступник голови Новоайдарської райдержадміністрації Тетяна Новикова та комісар Новоайдарського районного військового комісаріату Микола Лисенко, які побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, виконання з честю почесного обов’язку громадянина України із захисту суверенітету та незалежності нашої держави та змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки, рідні, друзі та всі жителі Новоайдарщини.

   Святкову атмосферу урочистостям надали творчі колективи районного Будинку культури, які також привітали призовників. З метою військово-патріотичного виховання на урочистості також була запрошена учнівська та студентська молодь району.

   Всім призовникам, на згадку про рідну землю, були вручені подарунки.