Прес-центр23 лютого 2021, 10:02

Увага! Онлайн уроки

За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу на дітей в онлайн в період карантину діти стали проводити на 80% більше часу онлайн, разом з цим підвищились звернення щодо випадків булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, а сексуальна експлуатація дітей в інтернеті збільшилась вдвічі.

В механізмах захисту дітей від сексуальних ризиків в Інтернеті надзвичайно важливим є превентивний аспект, а саме: надання якомога більше інформації дітям, батькам та особам, які їх замінюють, а також вчителям  про особливості вчинення подібних злочинів. З метою захисту дітей в цифровому середовищі було розроблено серію уроків для дітей різного віку.

Урок для учнів 1-2 класів доступний для безкоштовного завантаження на веб-ресурсі за посиланням https://stop-sexting.in.ua/urok-dlya-1-2-klasu/. Проведення уроку передбачає отримання іменного електронного документу, що посвідчує проведення вчителем уроку. Документ надається у відповідь на заповнену форму за посиланням https://cutt.ly/4fZmhJx.