Прес-центр4 грудня 2022, 12:12

В Координаційному центрі допомоги ВПО Луганської області в м.Одеса за минулий тиждень було видано 280 продуктових наборів, 454 гігієнічних наборів

В Координаційному центрі допомоги ВПО Луганської області в м. Одеса за минулий тиждень з 28.11-02.12.2022 року було видано гуманітарну допомогу:
- 280 Продуктових наборів
- 454 Гігієнічні набори (донорські)
- 19 особам донорські набори, продукти харчування.
Також щодня надаються консультації з юридичних питань працівником управління з питань нормативно - правової роботи та децентралізації Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військової адміністрації.
Щотижня по понеділках та середах в координаційному центрі працює юрист (Волонтер). 1 особа з числа переселенців Луганської області отримала юридичну допомогу.
По вівторках в преміщенні координаційного центру працює представник Лисичанського центру зайнятості.
Консультацію з питань працевлаштування на цьому тижні отримали 7 осіб.
Що п’ятниці -надаються консультації психолога.
01.12.2022 психолог Марина Сухарькова, Міжнародний Медичний Корпус, провела інформаційну сесію «Як допомогти дітям у стресі» з ВПО, присутні 6 осіб.
При видачі гуманітарної допомоги кожному надається буклет гарячої лінії емоційної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) Агентства ООН з питань міграції.
Працюємо з представниками Представництва Норвезької ради у справах біженців в Україні, з питання безкоштовного поселення ВПО у готелі на 5 діб з харчуванням.
02.12.2022 відбувся захід присвячений відкриттю офісу «Простори для матері та дитини» Міжнародний Медичний Корпус. Тепер ВПО Луганщини будуть отримувати безкоштовні консультації та приймати участь у заходах з підтримки вагітних жінок та проведення відпочинку у дитячій ігровій зоні матері з дитиною.