Прес-центр14 травня 2019, 17:05

В Новоайдарі відбулося свято творчості та обдарованості 2019

   Сьогодні в Новоайдарському районному Будинку культури відбулося свято творчості та обдарованості 2019. Це день веселих, наполегливих, творчих, ініціативних, талановитих, словом усіх тих, хто навчається в Опорному навчальному закладі Новоайдарська школа-гімназія. На свято завітали голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, завідувач Новоайдарським методичним кабінетом Олексій Леонов, депутат Новоайдарської районної ради Михайло Помазан та учні Опорного навчального закладу Новоайдарська школа-гімназія.

   В цей день наймолодші учасники були нагороджені грамотами та відзнакою в таких номінаціях: «Ерудит року» та «Талант року». 

   Також були нагороджені переможці обласного етапу Всеукраїнських олімпіад та конкурсів (учні старших класів) у номінації «Ерудит року». 

   У номінації «Спорт» було відзначено фізичних, досконалих, сильних духом та завзятих гімназистів.

   Свято супроводжувалось музичними та танцювальними номерами, які підготували учні Опорного навчального закладу Новоайдарська школа - гімназія під керівництвом Марини Шевченко та Тетяни Тіханової.

   Після закінчення офіційної частини до всіх присутніх звернулась директор Опорного навчального закладу Новоайдарська школа-гімназія Світлана Бережна, яка привітала всіх та подякувала батькам за прекрасних дітей.