Прес-центр2 грудня 2020, 15:12

В Новоайдарському районі продовжується щорічна акція «16 днів проти насильства»

02 грудня 2020 року в ході акції 16 днів проти насильства представниками управління соціального захисту населення, сектору з питань пробації, фахівцями відділення з надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді «Новоайдарського ЦНСП» в центрі селища Новоайдар пересічним громадянам роздані тематичні листівки та буклети у яких зазначені номери телефонів з попередження домашнього насильства.
Акція “16 днів проти насильства” — це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.
Якщо Вам потрібна допомога психолога та соціального працівника, що надають екстрену та планову соціально-психологічну допомогу потерпілим від ґендерно зумовленого насильства, домашнього насильства, в тому числі дітям, звертайтесь до мобільної бригади соціально-психологічної допомоги за телефоном (097)82420252 або (099)3666443, адже домашнє насильство - це НЕ внутрішньосімейна справа чи особливості родинного спілкування. Це протиправні дії, яким немає виправдання та про які не можна мовчати! В Україні існують закони, які захищають Вас від насильства.