Прес-центр22 лютого 2019, 08:02

В Новоайдарському районі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2019 року - День Героїв Небесної Сотні, який відзначається згідно Указу Президента України Петра Порошенка «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» на знак поваги до сили духу, стійкості і відваги громадян.

Саме сьогодні по всій території України вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні.

У навчальних закладах району відбулися тематичні бесіди, уроки пам’яті та виховні години до Дня Героїв Небесної Сотні, а також всі навчальні заклади долучилися до загальнонаціональної акції «Ангели пам’яті». В закладах культури клубного типу відбулися тематичні вечори, вечори пам’яті, у музеях  району проведено виставки, екскурсії, присвячені вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Також до меморіалу воїнам АТО, що загинули на території Новоайдарського району голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко та голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон поклали квіти і вшанували пам’ять загиблих та Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України.