Прес-центр2 листопада 2018, 16:11

В прифронтовому селі Кримське відкрито амбулаторію

   Сьогодні відбулося відкриття Кримської сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Новоайдарського ЦПМСД.

   Незалежно від того, де діє медична установа: в обласному, районному центрі чи селі, лікарські послуги мають бути однаково якісними та надаватись в належних умовах, тому вирішення питань, котрі стосуються забезпечення якісної медичної допомоги є вкрай актуальними. Сьогодні зусилля всіх рівнів влади спрямовані на покращення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я та надання якісних медичних послуг населенню. Тому в селі Кримське, після капітального ремонту, було відкрито сільську лікарську амбулаторію загальної практики та сімейної медицини Новоайдарського ЦПМСД. На відкритті були присутні: в. о. голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко, голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, голова польового офісу Агентства ООН у справах біженців у місті Сєверодонецьку Іван Салєєв, головний лікар Новоайдарського ЦПМСД Ольга Корж та місцеві жителі. Поважні гості привітали присутніх з урочистою подією, побажали всім міцного здоров'я та гарної роботи закладу.

   Проект було реалізовано завдяки фінансовій підтримці Агенства ООН у справах біженців. За кошти відремонтували покрівлю, зробили опалення та капітальний ремонт в приміщенні. Відтепер мешканці села отримають якісні медичні послуги, а медичний персонал – належні умови праці. Також в приміщенні амбулаторії було відновлено роботу аптечного пункту.