Прес-центр21 квітня 2021, 09:04

В рамках щорічного «Марафону професій» Новоайдарський районний центр зайнятості продовжує он-лайн профорієнтаційні зустрічі з учнями

19 та 20 квітня 2021 року проведено он - лайн профорієнтаційні уроки з учнями 9 та 11 класів Михайлюківської гімназії, Бахмутівського та Райгородського ліцеїв на тему «Обирай майбутнє - живи та працюй в Україні». Метою заходів було зорієнтувати учнів на отримання тих професій і спеціальностей, які користуються попитом в нашому регіоні, з урахуванням своїх схильностей та побажань, та ознайомити їх з навчальними закладами, в яких ці професії можна отримати.

Учні отримали інформацію про послуги служби зайнятості та стан ринку праці для молоді, про необхідність співвідносити свої бажання та потреби ринку праці, про формулу вибору професій, про електронні сервіси державної служби зайнятості, в тому числі «Профінформаційний путівник», платформу профорієнтації та переваги щодо їх використання. Випускникам побажали зробити правильний вибір в житті та найбільш повно реалізувати свій особистий потенціал та отримувати від вибраної професії задоволення.

За інформацією Новоайдарського районного центру зайнятості