Прес-центр27 червня 2019, 15:06

В районі відзначено День Конституції України

   Сьогодні в Новоайдарському районному Будинку культури відбулись  урочисті заходи в рамках відзначення державного свята  – 23-ї річниці Дня Конституції України. В заході брали участь голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, заступник голови Новоайдарської районної державної адміністрації Тетяна Новикова, жителі та гості Новоайдарського району. До всіх присутніх з вітальними словами звернулись очільники району. Грамотами районної державної адміністрації та районної ради було нагороджено кращих працівників району за їх сумлінну трудову діяльність, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків та з нагоди Дня Конституції України.

   Під час заходу всі присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу воїнам АТО, що загинули на території Новоайдарського району.

   Також вже традиційно після урочистої частини відділом культури райдержадміністрації підготовлено концертну програму, пронизану патріотизмом, єдністю, любов'ю до рідної землі, Батьківщини та родини.