Прес-центр18 липня 2017, 15:07

Верховенство права та правосуддя для громад

18 липня 2017 року у малій залі Новоайдарської районної державної адміністрації відбувся захід - «Верховенство права та правосуддя для громад постраждалих від конфлікту районів України». Провели його радник із соціальної мобілізації Еміль Коренєв та спеціаліст проекту Аліна Лебедєва. Участь у заході прийняли перший заступник голови Новоайдарської райдержадміністрації Олег Юрченко, начальник управління економічного розвитку та торгівлі Новоайдарської райдержадміністрації Олена Кізілова, представники поліції, а також активні громадяни Новоайдарського району та ЗМІ.

Хоча перший етап, з подачею громадських ініціатив, завершився та все ж проект «Верховенство права та правосуддя для громад постраждалих від конфлікту районів України» у рамках діяльності ПРООН продовжується. Сьогодні провели першу діалогову площадку для налагодження взаєморозуміння між представниками поліції та громадою. Було обговорено найактуальніші проблеми, що характерні для всіх населених пунктів Новоайдарського району.

Актив громади дуже радо підтримував діалог із представниками поліції та пропонував свою допомогу, адже лише спільними діями можна навести лад  у своїй громаді та нашому спільному домі – Новоайдарському районі.