Прес-центр6 вересня 2017, 11:09

Відбулась апаратна нарада

6 вересня 2017 року голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко провів розширену апаратну нараду з начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками організацій та установ району, селищним та сільськими головами .

Розпочали захід з дуже радісної для всього району події – волейбольна збірна команда Новоайдарського району зайняла ІІІ місце у Всеукраїнському турнірі з волейболу. Віктор Сергієнко нагородив команду, а також тренера  Олександра Каркачова , подяками та подарунками.

Питаннями обговорення стали: представлення начальника відділу Новоайдарського відділення управління Фонду соціального страхування України в Луганській області Людмили Сандулової, оздоровлення дітей Новоайдарського району станом на 1 вересня 2017 року, підсумки збирання ранніх зернових та зернобобових культур врожаю 2017 року в агроформуваннях та фермерських господарствах Новоайдарського району, звіт роботи Новоайдарської організації Товариства Червоного Хреста Луганської обласної організації Червоного Хреста України, а також підключення виконавчих органів сільських, селищних, міських рад до робочої програми Державного реєстру актів цивільного стану громадян.

За результатами апаратної наради було прийнято відповідні рішення.