Прес-центр16 травня 2018, 15:05

Відбулась апаратна нарада під головуванням очільників району

16 травня 2018 року у великій залі Новоайдарської районної державної адміністрації відбулася розширена апаратна нарада під головуванням очільників району – голови Новоайдарської районної державної адміністрації Віктора Сергієнка та голови Новоайдарської районної ради Віктора Макогона. Нарада зібрала начальників структурних підрозділів адміністрації, керівників бюджетних установ та великих підприємств Новоайдарського району.

Цього разу обговорили наступні питання: оздоровлення та відпочинок пільгової категорії дітей Новоайдарського району в літку 2018 року, підготовка та проведення заходів, присвячених Дню захисту дітей в Новоайдарському районі в 2018 році, реєстрація операторів потужностей ринку, реалізація проекту ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», також підбили підсумки сівби ранніх ярових культур, підживлення озимих культур в агроформуваннях та фермерських господарствах району.

  По завершенню апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та організацій району та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.