Прес-центр4 березня 2019, 17:03

Відбулася нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів Новоайдарського району

   Сьогодні, 4 березня 2019 року в залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада керівництва району з директорами загальноосвітніх навчальних закладів району. В заході брали участь голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Новикова, начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Селіхов, завідувач Новоайдарським районним методичним кабінетом Олексій Леонов, працівники відділу освіти та директори загальноосвітніх навчальних закладів району.

   Нарада розпочалася з урочистих заходів. Напередодні Міжнародного жіночого дня голова райдержадміністрації та голова райради привітали всіх присутніх жінок з прийдешнім святом 8 березня, святом весни та жіночності.

   Під час наради були підняті такі питання: підвищення рівня освіти вчителів та учнів їх участі в освітніх конкурсах, популяризація біометричних документів, вступ випускників до вищих військових навчальних закладів, профорієнтація учнівської молоді, проведення районного туру Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)», підсумки проведення районних та обласних предметних олімпіад, стан якості за підсумками І півріччя 2018-2019 навчального року, замовлення документів  про освіту, замовлення підручників для 2 класу за програмою «Нова українська школа» та інші питання.

   По закінченню наради були надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.