Прес-центр6 лютого 2019, 17:02

Відбулася розширена апаратна нарада

6 лютого 2019 року в великій залі райдержадміністрації відбулася розширена апаратна нарада, в якій прийняли участь голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники управлінь, організацій, підприємств району та керівники органів місцевого самоврядування.

На початку наради було надано слово єпископу Луганському і Старобільському Православної церкви України преосвященному Афанасію. Владика ознайомив присутніх зі змінами, що відбуваються в духовному житті суспільства, детально розповів, що означає Томос для України та про утворення автокефальної Православної церкви України.

На розгляд апаратної наради було винесено ряд питань, а саме: обговорення перспективного Плану розвитку Новоайдарського району на 2019-2021 рік з урахуванням пропозицій; стан надання субсидій населенню, монетизація пільг та субсидій; виконання Закону України «Про нергетичну ефективність будівель»; прослухано звіти про роботу Новоайдарського РЦСССДМ у 2018 році, завдання та плани на 2019 рік, та про виконання районної цільової Програми будівництва автомобільних доріг Новоайдарського району на 2018 рік.

По завершенню апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та організацій району та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.