Прес-центр21 листопада 2019, 15:11

Відбулися районні заходи до Дня Гідності та Свободи

   Сьогодні вся Україна згадує події, які змінили хід історії. Шість років тому, на Майдані розпочався масовий мирний протест щодо підтримки підписання угоди з Євросоюзом. Втім, невдовзі він переріс у криваві події. Тепер ця важлива дата вважається початком Революції Гідності.

   Революція Гідності стала доленосною подією, коли українці продемонстрували свою згуртованість, патріотизм, величезне прагнення до свободи та кардинальних змін у суспільстві!

   21 листопада в Новоайдарському районному Будинку культури відбулись районні заходи приурочені  цьому дню.

   У заходах з нагоди пам’ятного дня взяли участь виконувач обов’язків голови Новоайдарської райдержадміністрації Тетяна Новикова, голова районної ради Віктор Макогон, працівники райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району, військовослужбовці, жителі та гості Новоайдарщини.

   Під час заходу усі присутні схилили голови у хвилині мовчання, віддаючи шану тим громадянам, які ціною власного життя стали на захисті державних, демократичних цінностей, прав і свобод  людини. До меморіального знаку воїнам АТО, які загинули в Новоайдарському районі відбулося покладання квітів.

   Крім того, у рамках відзначення Дня Гідності та Свободи, у виконанні аматорів сцени району пролунали патріотичні музичні твори, сповнені любові до України та надії на її краще майбутнє.