Прес-центр11 жовтня 2019, 13:10

Відбулися щорічні спортивні ігри «Козацька Покрова»

   Починаючи з 2014 року, 14 жовтня у нашій країні відзначають День захисника України. Головна мета святкування – нагадати кожному громадянину, що захист Батьківщини – це найвищий обов’язок.

   На передодні  Дня Захисника України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці 10 жовтня 2019 року в Новоайдарському професійному аграрному ліцеї відбулися щорічні спортивні ігри «Козацька Покрова».  На заході були присутні військовослужбовці Новоайдарського районного військового комісаріату та завідувач сектору у справах молоді та спорту Новоайдарської районної державної адміністрації Тетяна Курта, яка привітала всіх присутніх з прийдешніми святами та побажала учасникам гри сили, мужності та незламної волі до перемоги.

   Посперечатись у спритності  та силі вийшло три команди учнів І, ІІ та ІІІ курсу. До програми ігор було включено 5 фізкультурно-спортивних конкурсів, а саме: «відтискання», «підтягування у висі», «сильніша рука» (армспорт), «метання довбні» та «перетягування канату».

   З самого початку змагань зав’язалась запекла боротьба між конкурсантами: хлопці як один жадали та виборювали перемогу.
   За підсумками змагань найсильнішими, найспритнішими та витривалішими нащадками українського козацтва стала команда хлопців групи № 201. Друге місце виборола команда групи № 304 і третє місце посіла команда групи № 103.

   Вітаємо всіх  учасників заходу - справжніх чоловіків, гідних синів своєї Батьківщини!