Прес-центр14 грудня 2018, 14:12

Відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

   Сьогодні, 14 грудня 2018 року, в Новоайдарському районному Будинку культури та Щастинському міському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

   На заході були присутні: голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Новикова, голова громадської організації «Ветеранів-інвалідів Чорнобиля Новоайдарського району» Анастасія Очкур, гості, жителі селища та міста.

   Розпочався захід з привітання та словами подяки, від голови районної ради Віктора Макогона та заступника голови райдержадміністрації Тетяни Новикової. «Героям-ліквідаторам та їхнім родинам зичим міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру і добра!»

   Також, з нагоди свята, відбулося нагородження чорнобильців за їх особисту мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час ліквідації наслідків аварії.

   З метою вшанування померлих (загиблих) ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС чорнобильці поклали квіти до пам’ятних знаків та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

   Святковий настрій ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС подарували творчі колективи районного Будинку культури та Щастинського міського Палацу культури, які також привітали присутніх зі святом.