4 травня 2017, 13:05

Відбулось засідання громадської ради

28 квітня 2017 року у Новоайдарській райдержадміністрації відбулось засідання громадської ради при Новоайдарській районній державній адміністрації. Провела захід голова громадської ради Галина Калініна разом із заступником Анастасією Очкур.

Першими питаннями, які обговорило на зібранні були: Регламент громадської ради при Новоайдарській райдержадміністрації та внесення змін до Плану роботи громадської ради Новоайдарської райдержадміністрації, в ході обговорення було прийнято рішення затвердити їх.

Питання розгляду наданих відповідей щодо тарифів на світло, воду, газ та проїзд у громадському транспорті отримало не аби який  шквал обговорення. Адже ці питання й досі болючі, не лише для Новоайдарського ра  йону, а й для всієї України.

Останнім питанням порядку денного було обговорення районного плану заходів з підготовки та відзначення у 2017 році Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Також у ході засідання було прийнято рішення встановити скриньку громадських пропозицій у будівлі Новоайдарської районної державної адміністрації.