Прес-центр6 березня 2020, 11:03

ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ

     Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, й зодягаючись у зелень квітнуть дерева. І не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, оживає, набирає сили, жінок усього світу вітають із чудовим святом 8-го Березня. 
    Саме тому, напередодні 8 березня в Новоайдарському районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. До присутніх в залі жінок з привітаннями звернулись голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон та заступник голови Новоайдарської районної ради Олександр Перов і побажали весняного настрою, жіночого щастя та добра, бути завжди коханими та надихати чоловіків на нові подвиги. Жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Тому по-справжньому світле весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя. 
Під час урочистої частини заходу жінки Новоайдарщини були відзначені грамотами Новоайдарської райдержадміністрації та Новоайдарської районної  ради.
    Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів, які додали святковий настрій усім присутнім. Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь цього свята. З гарним настроєм та квітами залишали жінки будинок культури після концерту, дякуючи за це артистам та організаторам свята.