Прес-центр10 жовтня 2018, 17:10

Відкриття навчально – виховного кабінету Захисту Вітчизни

    9 жовтня 2018 року в приміщенні Штормівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося відкриття навчально – виховного кабінету Захисту Вітчизни. На даний момент – це перший сучасний кабінет в Новоайдарському районі. В тематичному кабінеті будуть проходити заняття з дисципліни «Захист Вітчизни» для учнів 10-11 класу.

   На заході були присутні голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко, заступник голови районної ради Олександр Перов, голова громадської спілки «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій та волонтерів АТО в Луганській області» Олександр Свистула, голова відокремленого підрозділу громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Новоайдарському районі» Сергій Калмиков та 20 ветеранів АТО з усієї області.

   Віктор Сергієнко привітав школярів, подякував всім жителям штормівської громади - за теплий прийом та побажав всім миру та благополуччя в нашому районі.

   Ветерани АТО подарували кабінету Захисту Вітчизни багато тематичної літератури та розповіли учням про свою службу із захисту територіальної цілісності України.