Прес-центр15 листопада 2017, 08:11

Відтепер Новоайдарщину буде радувати цвіт сакури

14 листопада 2017 року Новоайдарська школа – гімназія зустрічала дуже незвичних, для наших країв гостей – делегацію Посольства Японії в Україні, на чолі з заступником посла Японії в Україні Мічіо Харада. На заході були також присутні заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Вадим Данієлян, голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко, заступник, виконуючий обов’язки голови Новоайдарської районної ради Олександр Перов, директор виховного навчального комплексу Новоайдарська школа – гімназія Світлана Бережна, а також діти та педагогічний колектив закладу.

Метою робочого візиту делегації було відвідування програмних об’єктів Дитячого Фонду та Програми Розвитку ООН, які були відремонтовані чи обладнані завдяки фінансуванню уряду Японії.

Гості відвідали урок фізичної культури та творчий майстер клас, які організовуються із залученням спортивного та творчого інвентаря, наданого ЮНІСЕФ.

Також представниками ПРООН проведено інформаційну кампанію про поводження з вибухонебезпечними об’єктами для учнів.

На завершення візиту, керівництво району разом із Мічіо Харада висадили на шкільному подвір’ї 3 сакури, як символ дружби між нашими країнами.