Прес-центр5 жовтня 2018, 16:10

Відзначення професійного свята в Новоайдарському районі

   Щорічно, в першу неділю осіннього місяця жовтня, в Україні відзначається День працівників освіти. Це професійне свято всіх вчителів, викладачів і працівників сфери освіти – день, у який відзначаються роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства.

   Саме тому в нашому районі є чудова традиція відзначати це свято. У цьому році 5 жовтня в Новоайдарському районному Будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти.

   Педагогічних працівників Новоайдарського району привітали та звернулися з промовою голова Новоайдарської райдержадміністрації Віктор Сергієнко та голова районної ради Віктор Макогон. Найкращих педагогів було відзначено грамотами та нагородами.

   Також відповідно до указу Президента України присвоєно почесне звання «Заслужений працівник освіти України» директору опорного навчального закладу Новоайдарська школа-гімназія Світлані Бережній, нагрудним знаком Василя Сухомлинського було нагороджено директора Щастинської ЗОШ  І – ІІІ ступенів № 1 ім. К.Кутового Антоніну Щеголькову.

   Гарний настрій присутнім подарували виконавці та творчі колективи Новоайдарського району, а саме дитячий ансамбль «Феєрверк», інструментальний ансамбль Новоохтирського будинку культури, народний вокально-інструментальний ансамбль «Айдар», вокальний ансамбль «Айдарія» та солісти Ольга Рубан, Алла Антипова, Юлія Крохмальова, та Євгенія Гречишкіна.