Прес-центр4 жовтня 2019, 16:10

Відзначення професійного свята в Новоайдарському районі

Щорічно, в першу неділю осіннього місяця жовтня, в Україні відзначається День працівників освіти. Це професійне свято всіх вчителів, викладачів і працівників сфери освіти – день, у який відзначаються роль і заслуги вчителів у процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їхній неоціненний внесок у розвиток суспільства.

Саме тому в нашому районі є чудова традиція відзначати це свято. У цьому році 4 жовтня в Новоайдарському районному Будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівників освіти.

Педагогічних працівників Новоайдарського району привітали виконуюча обов’язки голови Новоайдарської райдержадміністрації Тетяна Новикова, голова Новоайдарської районної ради Віктор Макогон та головний спеціаліст відділу освіти Новоайдарської райдержадміністрації Ольга Пяташ. Найкращих педагогів було відзначено грамотами та нагородами.

Гарний настрій присутнім подарували виконавці та творчі колективи Новоайдарського району, а саме дитячий ансамбль «Феєрверк», Саша Часніков, танцювальний колектив Новоайдарського РБК, Тетяна Мухіна – викладач Райгородської ЗОШ, учні Новоайдарської школи – гімназії, Кристина Гульюшева – викладач Щастинської ЗОШ №1, танцювальний ансамбль «Барвінок», Ольга Рубан, Юлія Крохмальова та вокально-інструментальний ансамбль «Айдар».