Прес-центр13 вересня 2019, 08:09

Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту

   Шановні фізкультурники та спортсмени району!

   Новоайдарська районна державна адміністрація та районна рада сердечно вітають з Днем фізичної культури і спорту всіх ветеранів спорту і тренерів ДЮСШ, вчителів фізкультури шкіл району, спортсменів, усіх активістів спорту, прихильників активного та здорового способу життя, уболівальників.

   Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку. Сьогоднішнє зростання рядів сподвижників та прихильників фізичної культури і спорту – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення, запорука гармонійного розвитку особистості.

   Зичимо спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого району. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів Новоайдарщини.

   В цей святковий день щиро бажаємо усім вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот!

 

 

В. о. голови районної                                                          Голова                                        

державної адміністрації                                                       районної ради

 Т. В. НОВИКОВА                                                                В.В. МАКОГОН