Прес-центр17 вересня 2019, 08:09

Вітаємо з Днем рятівника

   Шановні рятівники!

   Новоайдарська районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають вас із професійним святом – Днем рятівника.

   Захищати державу та її громадян від пожеж і надзвичайних подій завжди було благородною справою, яку обирають тільки сміливі, сильні духом та самовіддані люди. Поза сумнівом те, що фахові навички, витримка, мужність та досвід допомагатимуть вам і надалі успішно втілювати в життя гасло: «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

   У цей визнаний усією країною святковий день багато хто схоче подякувати вам за цей вибір і за те, що у наш непростий час ви йому вірні. На вашому рахунку – врятовані долі й життя, здоров’я та майно, нелегкий тягар відповідальності, мужності та непідробного героїзму.

   То ж нехай ваша відданість справі, готовність захищати багатства рідного краю, і насамперед здоров’я і життя людей, ніколи не вичерпуються і надихають на нові досягнення у такій благородній, гуманній справі.

   Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і благополуччя, успіхів у подальшому вдосконаленні своєї майстерності, а вдячність за врятовані життя й безкорисливу допомогу нехай стане невичерпним джерелом сил для підвищення професійних досягнень.

   Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!

 

 

В. о. голови районної                                                          Голова                                        

державної адміністрації                                                       районної ради

Т. В. НОВИКОВА                                                                 В.В. МАКОГОН