Прес-центр1 грудня 2017, 15:12

Все для активізації громади!

24 листопада 2017 року громадською організацією «Агенство стійкого розвитку Луганського регіону» у рамках реалізації проекту «Підвищення ролі громадян та організацій громад у процесах прийняття рішень органами влади через впровадження адвокасі кампаній» було проведено тренінг «Адвокасі кампанії та стратегічне планування розвитку регіону». Захід відбувся за підтримки Програми Розвитку ООН та управління економічного розвитку та торгівлі Новоайдарської районної державної адміністрації.

До участі у тренінгу залучили активних представників громад Новоайадарського району, що в майбутньому зможуть застосовувати знання на практиці.

Активність та зацікавленість громади була настільки високою, що вже 29 листопада 2017 року громадська організація «Агентство стійкого розвитку Луганської області» провела другий етап тренінгу «Адвокасі кампанії та стратегічне планування розвитку регіону».  Цього разу з теорії перейшли до практики і всі активні громадяни мали можливість потренуватися з написання проектних заявок.