Прес-центр22 лютого 2019, 08:02

Як отримати результат надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань

Для отримання результату надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань необхідно лише мати доступ до мережі Інтернет.

При прийомі документів для проведення реєстраційної дії державний реєстратор видає заявнику опис прийнятих документів, на якому в правому верхньому куті зазначається код доступу - унікальна цифрова послідовність кількістю від 6 до 12 символів, що генерується в автоматичному режимі.

Після проведення державної реєстрації в межах строку, визначеного статтею 26 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”, заявник маючи на руках опис із кодом доступу заходить на веб-сторінку за посиланням https://usr.minjust.gov.ua/ua/lreesearch (або в пошуковому запиті в мережі Інтернет вводить «Безкоштовний запит ЄДР»).

Далі необхідно обрати вкладку «Результат надання адміністративних послуг» та в графі «Запит» ввести код доступу, натиснути «Пошук» та пройти перевірку.

Після державної реєстрації за результатами пошуку заявник отримує сканований установчий документ. У випадку, коли за результатом надання адміністративної послуги формується виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, за допомогою вказаного електронного сервісу можливо отримати і виписку.

Контактний номер телефону відділу державної реєстрації друкованих засобів     масової інформації та громадських формувань Головного

територіального управління юстиції v Луганській області: 0645242216, 0953624202.

Отримати консультацію також можливо за допомогою он-лайн чату з питань державної реєстрації громадських формувань за посиланням: http://lugjust.gov.ua/gf-chat/.