Прес-центр3 березня 2018, 17:03

Юрій Гарбуз привітав представниць агропідприємств Луганщини зі святом весни

Сьогодні, 3 березня, у Сватовому голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз привітав представниць агропідприємств регіону з прийдешнім Міжнародним жіночим днем.

У вітальному слові Юрій Гарбуз підкреслив важливість внеску жінок у розвиток сільського господарства області: «Я вдячний вам за плідну та самовіддану працю, яка інколи не під силу чоловікам. Патріотизм – це не вишиванки, а вчинки. Ви лишилися на нашій рідній Луганщині, аби сіяти і збирати урожай, тим самим розвиваючи  наше сільське господарство. Завдяки спільним зусиллям нам вдалося два останні роки збирати рекордні врожаї – понад 1 мільйон тонн зернових».

Крім того, за трудові досягнення, сумлінну працю, високий професіоналізм очільник Луганщини нагородив обласними відзнаками представниць провідних агропідприємств регіону.

«Шановні жінки, бажаю, щоб любові та сердечної сили вистачило не тільки на своїх рідних та близьких, а і для нашої Луганщини», – підсумував своє привітання Юрій Гарбуз.