Прес-центр5 серпня 2020, 14:08

Жителі Смолянинового отримали чергову допомогу, на цей раз – школярі

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай та Командувач ООС, генерал-лейтенант Володимир Кравченко взяли участь у передачі гуманітарної допомоги у Смоляниновому, яке в липні постраждало від пожежі.

Сергій Гайдай, насамперед, нагадав, що перші сім’ї, які втратили через цю надзвичайну ситуацію житло, вже отримали виділені державою кошти.

Також раніше до населеного пункту військовими були доставлені будматеріали для відновлення будинків. А саме: пінобетон, дошки, бруси, покрівельні та утеплювальні матеріали.

Але у цей раз допомогу отримали школярі.

Як зазначила керівник благодійної організації «Рух за духовне та національне відродження Донбасу «Пліч-о-пліч» Тетяна Кошель з Бахмута, це шкільна форма, книжки, шкільні приладдя, зокрема рюкзаки та канцтовари, спортивне устаткування тощо.

«Ми допомагаємо регулярно і приїжджатимемо ще. Зокрема, плануємо завітати на свято першого дзвоника у вересні. У майбутньому, упевнений, побачимо випускників цієї школи, які успішно складатимуть ЗНО», – наголосив Сергій Гайдай, звертаючись до школярів.