Прес-центр25 червня 2018, 15:06

«Зробимо життя яскравим»

Вже третій рік поспіль у літній час набирає обертів ініціатива голови Новоайдарської районної державної адміністрації Віктора Сергієнка «Зробимо Новоайдарщину чистішою».

18 – 22 червня 2018 року пройшла акція «Зробимо життя яскравим» до Дня молоді, що переважно була молодіжною і зібрала більше 100 учасників з різних категорій населення, які пофарбували пішохідний міст у селищі Новоайдар.

Кого тільки можна було не побачити з пензлем та фарбою, тут і студенти Новоайдарського професійного аграрного ліцею і учні та співробітники КЗ «Новоайдарської обласної загальноосвітньої санаторної школи-інтернат» та НВЗ «Новоайдарської школи-гімназії», безробітні, що стоять на обліку в Новоайдарському центрі зайнятості, військовослужбовці Районного військового комісаріату і навіть лікарі та персонал Новоайдарського Центру первинної медико-санітарної допомоги, депутати районної ради та працівники Новоайдарської районної державної адміністрації на чолі з заступником голови Тетяною Новиковою.

Висловлюємо слова вдячності всім, хто прийняв участі у акції! А особливо Новоайдарській селищній раді та депутатами Новоайдарської районної ради, що стали спонсорами акції, та забезпечили активну молодь всім необхідним, а саме: фарбою та пензлями.