Прес-центр19 лютого 2021, 13:02

Звернення до Дня Героїв Небесної Сотні

20.02.2021 року ми відзначаємо пам’ятну, скорботну і вже історичну дату – День Героїв Небесної Сотні, вшановуємо відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи  права людини та  майбутнє України.

Сьогодні ми із жалем констатуємо, що боротьба на Майдані стала лише початком людських втрат. Адже того ж року багато українських синів вирушили до нашого регіону, аби захищати свою Батьківщину і, нажаль,  багато з них вже ніколи не повернуться до рідних домівок.

Дуже важко жити в часи змін. Труднощі, втрати та біль ми, нажаль, продовжуємо відчувати щодня, адже наша рідна земля потерпає від жаху війни. Але сьогодні з гордістю можна сказати, що ми живемо в час героїв, і ці герої знаходяться серед нас. Саме ці люди сьогодні творять історію, і наше покоління має зберегти державу, за яку проливали кров Герої Небесної Сотні та бійці, що віддають свої життя в зоні проведення ООС.

Переконані, що тільки разом, тільки спільними зусиллями ми зможемо змінити нашу країну і досягнути того майбутнього, про яке мріяли Герої Небесної Сотні. І це буде найкращою даниною їх світлій пам’яті.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у кожній домівці, не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.

Вічна пам’ять Героям, що полягли за свободу рідної землі!

 

Голова районної                                                                        Голова

державної адміністрації                                                            районної ради

Тетяна НОВИКОВА                                                                   Олена КОРОБКА