Прес-центр21 cічня 2019, 17:01

Звернення голови Новоайдарської райдержадміністрації та голови районної ради з нагоди 76-ї річниці звільнення селища Новоайдар і району від фашистських загарбників

Дорогі ветерани Другої Світової війни!

Шановні жителі Новоайдарщини!

 

   В ці зимові дні всі жителі району відзначають 76-у річницю звільнення нашої рідної землі від фашистських загарбників. Від імені Новоайдарської районної державної адміністрації та районної ради прийміть щирі вітання з цією датою.

   В житті кожного народу є дати і події, значення яких з роками не меркне. День звільнення рідного краю назавжди залишиться святом величі людського духу і самовідданої любові до Батьківщини.

   Пам'ять про ті дні, про сувору правду війни залишиться з нами як втілення мужності, патріотизму, важкої ратної праці і вічної скорботи про тих, хто пожертвував найдорожчим – життям.

   Ми віддаємо дань глибокої шани і вдячності всім, хто неймовірними зусиллями, ціною власного життя відстояв незалежність нашого району.

   Бажаємо ветеранам і всім жителям району міцного здоров'я, довгих літ життя, миру, злагоди, сімейного затишку,  добра і благополуччя.

 

 

Голова районної                                                 Голова                                        

державної адміністрації                                    районної ради

В.В. Сергієнко                                                     В.В. Макогон