Прес-центр26 квітня 2019, 11:04

Звернення голови Новоайдарської райдержадміністрації та голови районної ради з нагоди Дня Чорнобильської трагедії

   Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

   26 квітня 1986 року увійшло в історію цивілізації трагічною датою. На багатостраждальній українській землі сталася жахлива техногенно-екологічна катастрофа, якої людство ще не знало. Аварія на Чорнобильській АЕС віддаляється від нас у часі. Від того чорного дня минуло 33 роки. Проте щороку ми все глибше усвідомлюємо масштаби і наслідки тієї страшної катастрофи та розуміємо, від якого лиха врятували світ вогнеборці, працівники Чорнобильської АЕС, військові, медики. У наших серцях житиме невмируща пам'ять про всіх солдатів атомного фронту, які зупинили катастрофу, не допустили її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав. Серед них були і жителі нашого району.      

   Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих Героїв, у кого «мирний» чорнобильський атом забрав життя. Ми підтримуємо тих співвітчизників, чиє здоров’я донині несе відбиток страшної аварії.

   Низький уклін усім нашим Героям-чорнобильцям!

   Від імені Новоайдарської районної державної адміністрації та районної ради щиро зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, миру, спокою та довгих років життя!

 

   Голова районної                                                                  Голова                                        

   державної адміністрації                                                     районної ради

   В.В. Сергієнко                                                                   В.В. Макогон