Прес-центр22 лютого 2019, 08:02

Звернення голови Новоайдарської районної державної адміністрації та голови районної ради з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Шановні земляки!

 

20 лютого  -  День Героїв Небесної Сотні, який відзначається згідно Указу Президента України Петра Порошенка «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» на знак поваги до сили духу, стійкості і відваги громадян, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України.

Більшість із них - сильні, свідомі, освічені люди, представники різних професій, справжні патріоти своєї держави. Вийшовши на Майдан, вони прагнули справедливості, чесності та гідного життя. 

Всіх їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній, незалежній країні. Вони гинули, та не здавались.

Ця дата назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний 2014 – ий рік.

Сьогодні ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну, яка, пройшовши крізь полум'я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії.

Вшановуючи пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих героїв – захисників України, щиро бажаємо всім українцям сили духу, витримки і мужності в боротьбі за краще майбутнє своєї країни, своїх дітей і онуків.

Це наш обов'язок перед майбутніми поколіннями, перед пам'яттю загиблих співвітчизників.

 

Слава Українському народові!

 

Вічна слава Героям!

 

Голова райдержадміністрації Віктор Сергієнко
Голова районної ради Віктор Макогон