Прес-центр28 жовтня 2019, 11:10

Звернення в. о. голови Новоайдарської райдержадміністрації та голови районної ради з нагоди Дня звільнення України від фашистських загарбників та 75-ї річниці вигнання нацистів з України

   Дорогі ветерани, мешканці Новоайдарського району!

   Новоайдарська районна державна адміністрація та районна рада вітають вас з Днем звільнення України від фашистських загарбників та 75-ю річницею вигнання нацистів з України!

   У цей день ми згадуємо тих, хто ратними подвигами на полях боїв, тяжкою працею в тилу, боротьбою в партизанському підпіллі здобули перемогу над клятим ворогом.

   Велику жертву приніс народ України: кожна родина на собі відчула, що таке жахи війни, втрати близьких та осель. Наші співвітчизники проявили високу силу духу, справжній патріотизм і героїзм, відданість військовій присязі та обов’язку.  

   Низько вклоняємося та висловлюємо глибоку пошану всім ветеранам: учасникам Другої світової війни, партизанам і підпільникам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Дякуємо солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн. Схиляємо голови в пам’ять про загиблих у смертельному двобої з ворогом, чиї могили відомі й незнані, розкидані по своїй і чужих землях.

   Дорогі ветерани! Ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність є зразком для прийдешніх поколінь. Від усього серця зичимо вам довгих років життя, родинного затишку, миру та злагоди.

 

 

В. о. голови районної                                           Голова                                        

державної адміністрації                                        районної ради

Тетяна НОВИКОВА                                               Віктор МАКОГОН