Прес-центр18 грудня 2019, 08:12

18 грудня - День утворення органів реєстрації актів цивільного стану України

   Шановні працівники органів реєстрації актів цивільного стану!
   Від імені Новоайдарської районної державної адміністрації та районної ради прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Це професійне свято було створене, щоб підкреслити значимість людей, які займаються важливою і кропіткою працею – записом актів громадянського стану.
   Переважна більшість з нас, якщо не сказати, що практично всі, хоча б кілька разів у своєму житті відвідували вказану установу. Працівники державної реєстрації актів цивільного стану завжди максимально толерантні та виважені у своїй роботі, не дивлячись на те, що це зовсім не просто, адже ситуації, які вимагають участі працівників РАЦСу в основному не можуть залишати людей байдужими. Народження, укладання шлюбу, зміна імені та встановлення батьківства, а також удочеріння та усиновлення, видача та відновлення ключових громадянських документів, здійснення інших повноваженнь, все це дуже важливо для нас всіх. Приходячи в РАЦС люди завжди знаходять розуміння і кваліфіковане професійне обслуговування.
   З нагоди професійного свята щиро бажаємо вам творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій, щоб не вичерпалася ваша віра в щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям! Гарного вам настрою і мудрості! Сімейного щастя і якомога більше радісних моментів і в роботі і поза нею!

 

   В. о. голови районної                                           Голова                                        

   державної адміністрації                                        районної ради

   Тетяна НОВИКОВА                                               Віктор МАКОГОН