Прес-центр25 листопада 2020, 15:11

25 листопада 2020р. під керівництвом голови Новоайдарської райдержадміністрації Тетяни Новикової проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини

На порядок денний винесені питання, пов’язані із соціальним захистом дітей, зокрема, доцільності позбавлення батьківських прав мешканця м. Щастя відносно його малолітнього сина; питання виконання батьківських обов’язків матір’ю, двох дітей. По кожному питанню членами комісії одноголосно були прийняті відповідні рішення і надані рекомендації батькам та суб’єктам соціальної роботи.
Крім цього, члени комісії прийняли рішення щодо захисту житлових та майнових прав дітей, розглянули питання щодо зняття чотирьох дітей з профілактичного обліку служби у справах дітей у зв’язку із зникненням складних життєвих обставин в їх родинах. Також прийняте рішення про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, десяти дітям.
У роботі комісії взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації відповідно до затвердженого складу комісії та запрошені.