Прес-центр11 грудня 2023, 14:12

Безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»

Стартував безкоштовний онлайн-курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності»
Фонд Східна Європа у співпраці з Міністерством молоді та спорту України розробили курс «Єдина Україна: становлення національної ідентичності».
В умовах повномасштабної війни, коли на окупованій території провадять цілеспрямовану політику знищення усього українського через формальну, неформальну та інформальну освіту, важливим є збереження української національної та громадянської ідентичності, консолідації суспільства навколо суспільно-державних цінностей.
Сьогодні сталий зв’язок громадян України зі співгромадянами на тимчасово окупованій території, а особливо – з дітьми та молоддю, забезпечується насамперед вчителями, батьками, волонтерами, які працюють у школах, закладах позашкільної освіти, волонтерських та молодіжних центрах, центрах ВПО, використовуючи й український освітній контент.
Цей курс спрямований на формування української національної та громадянської ідентичності у населення, підвищення рівня знань про історію боротьби за незалежність України, волонтерські рухи, поглиблення знань з новітньої історії України – її європейський вибір.
Реєстрація на курс за посиланням: