Прес-центр18 cічня 2018, 19:01

Дещо про освіту на селі

В Михайлюківській загальноосвітній школі сталася знакова подія – учні, їх батьки, педагоги отримали відремонтовану сучасну спортивну залу, яка стане основним місцем для фізичного, культурного розвитку всіх верств населення с. Михайлюки Новоайдарського району, адже з моменту будівництва школи в 1978 році, капітальний ремонт спортивної зали не проводився. 

Приділяючи особливу увагу підтримці здоров’я дітей і молоді, мотивації населення різного віку до занять фізичною культурою і спортом, збільшенню кількості учнів у спортивних гуртках та секціях, Новоайдарською районною радою на обласний конкурс проектів місцевого розвитку в 2017 році був поданий проект «Капітальний ремонт спортивного залу Михайлюківської ЗОШ І – ІІІ ступенів Новоайдарського району Луганської області», який став переможцем.

Проект націлений на створення належних умов для впровадження новітніх технологій безпосередньо в навчальний процес, а також для покращення здоров’я учнів через заняття фізичною культурою, вдосконалення системи масового залучення дітей до початкових занять спортом, відбору найбільш обдарованих спортсменів та підвищення їхньої майстерності на етапах багаторічної підготовки, забезпечення належного рівня участі школи в районних, обласних та національних спортивних заходах.

Завдяки реалізації проекту, була відокремлена кімната для зберігання спортінвентарю, відремонтовані та пофарбовані стеля, стіни, підлога, замінені двері, система опалення.

Загальна вартість проекту склала 152,7 тис. грн., з яких – 137,4 тис. грн. – кошти обласного бюджету, 15,3 тис. грн. – кошти співфінансування з місцевого бюджету. На сьогодні проект реалізовано в повній мірі.

Вітаємо Новоайдарську районну раду та мешканців села Михайлюки з перемогою у конкурсі та реалізацією проекту!