Прес-центр7 грудня 2023, 16:12

До Дня святого Миколая «Укрпошта» презентувала нову марку та благодійну акцію

Голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор взяв участь в урочистій церемонії спецпогашення марки «Подарунки Святого Миколая».

«Погашення марок воєнного часу вже стало гарною традицією. Сьогодні ми ще раз нагадуємо великій та щирій луганській сім’ї про цінність дитинства, віру у майбутнє та, звісно, у нашу перемогу. День святого Миколая –це день, що об’єднує усі покоління українців у сімейному колі», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Тираж марки – 600 000 примірників. Художник марки, конверту «Перший день» та картки – Кость Лавро. Кость Лавро – український книжковий графік, відомий оформленням книг видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га».

Директор філій АТ «Укрпошта» у Луганській та Донецькій областях Максим Сутковий презентував новий проєкт під назвою «Пак теплих подяк». Це благодійний набір для військових, який можна придбати на офіційному сайті «Укрпошти». Пакунок представлений у виді сумки для скидання автоматних магазинів. Набір включає хімічні грілки, спиртову свічку, дощовик, шкарпетки, тальк, набори швидкорозчинної кави та чаю. Вартість такого набору становить 500 гривень.