Прес-центр8 лютого 2024, 10:02

Не стали чекати виборів – в Рубіжному роздають повістки, у Луганську молодь навчатимуть пропаганді, Білогорівка – під постійним тиском росіян

«Невське та села навколо – під вогнем артилерії та мінометів росіян. Із озброєння різного калібру б’ють вони й по Білогорівці. Вчора по населеному пункту завдані удари з авіації. Загарбницькі штурми там майже безперервні – по декілька атак на добу. Втім, наші бійці стримують ворога, не даючи йому просунутися вглиб країни. Нищать окупантів усіма наявними засобами ураження», – наголосив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Для проведення чергової хвилі примусової мобілізації загарбники чекають завершення виборів виключно на території рф. В окупованих регіонах вона триває. Зокрема, й у прифронтових містах. 

Так, у Лисичанську чоловіки одержують повістки разом із паспортом рф. Аналогічно  – в Рубіжному. Їх вручають як при зверненні за адміністративною послугою, так і при спробі виїхати з міста.

Із молоді від 14 до 22 років в Луганську формуватимуть пропагандистів. З юних років навчатимуть, як правильно, за версією росіян, подавати інформацію в інтернет-просторі. 

Для цього навіть відкрили спеціальний центр освіти блогерів. Так зване «навчання» проводитимуть спеціалісти-практики з рф.