Прес-центр9 травня 2021, 16:05

НІХТО НЕ ЗАБУТИЙ І НІЩО НЕ ЗАБУТЕ

     Сьогодні, 9 травня 2021 року, у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні було покладено квіти до братської могили смт. Новоайдар, вшанували пам'ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

     З поздоровленнями відвідали ветеранів-фронтовиків району Другій світовій війні голова Щастинської районної державної адміністрації Тетяна Новикова, голова Щастинської районної ради Олена Коробка, Новоайдарський селищний голова Ігор Шопін і голова громадської організації «Новоайдарська районна організація ветеранів України» Олександр Косов  Савву Єфросинію Данилівну, Кутєпова Василія Федоровича.

     Керівництво району висловили глибоку подяку та шану ветеранам за їх мужність і стійкість на фронті та привітали із 76-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Зі словами щирих побажань здоров’я, миру, добра, родинного затишку та злагоди.

     Низький уклін і глибока людська шана всім воїнам-визволителям, героям фронту і тилу за самопожертву та відвагу в роки Другої світової війни. Наші ветерани – наша гордість і слава!