Прес-центр19 квітня 2018, 11:04

Новоайдарщина на другому місці за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку міст обласного значення та районів області за 2017 рік

18 квітня 2018 року під керівництвом очільників району, а саме голови Новоайдарської районної державної адміністрації Віктора Сергієнко та голови Новоайдарської районної ради Віктора Макогона проведена розширена апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів, державних установ та великих підприємств району.

«Почати апаратну нараду я хочу з гарної новини, за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку міст обласного значення та районів області за 2017 рік наш район посів 2 місце. На першому місці Білокуракінський район. Бачите, нас обійшли наші друзі, але нам є на кого рівнятись» - зауважив Віктор Сергієнко на початку наради.

Керівництво району представило всім присутнім нового радника голови Новоайдарської районної державної адміністрації з медичних питань – Руслана Лііса. За основним місцем роботи він заступник головного лікаря Закарпатської обласної дитячої лікарні, а на Новоайдарщині буде корегувати медичні питання, задля найякіснішого впровадження медичної реформи.

Під час заходу було обговорено питання, що стосувалися виконання бюджету за І квартал 2018 року, подання електронних декларацій державними службовцями та органами місцевого самоврядування, підготовки до 32-ї річниці Чорнобильської трагедії.  Також заслухали звіт директора  Новоайдарського райадтодору Костянтина Зуєва, що відзвітував перед присутніми про роботу райавтодору в осінньо-зимовий період.