Прес-центр4 липня 2018, 17:07

Новоайдарщина розширює кордони співпраці з районами України

З 28 по 30 червня делегація Новоайдарського раойну перебувала у Кам’янці-Подільському районі Хмельницької області. Впродовж трьох днів айдарці мали можливість ознайомитися з містом, для них було організовано екскурсії, зустрічі з представниками міської ради.
В рамках візиту з керівництвом міста Кам’янця, в особі міського голови Михайла Сімашкевича   підписано Меморандум про співпрацю між Кам’янцем-Подільським, Новоайдарською районною державною адміністрацією та Новоайдарською районною радою Луганської області.

“Метою цього Меморандуму є погодження Сторонами основних принципів та механізмів їхнього співробітництва у сфері освіти, охорони здоров'я, охорони навколишнього природного середовища, культури, залучення волонтерської допомоги та інвестицій на території Новоайдарського району Луганської області та міста Кам’янець-Подільський  Хмельницької області. Сторони співпрацюватимуть у напрямку надання волонтерської допомоги, обміну досвідом з розробки районних програм соціального та економічного розвитку, культурного обміну, що забезпечить єднання заради Соборності України” – зазначено в документі.