Прес-центр13 лютого 2024, 13:02

Під головуванням голови Щастинської РДА-РВА Тетяни Новикової проведена координаційна нарада на виконання завдань проєкту "Прозорість і підзвітність"

12 лютого 2024 року в Щастинській районній державній адміністрації – Щастинській районній військовій адміністрації Луганської області на виконання завдань проєкту «Прозорість і підзвітність» відбулася координаційна нарада під головуванням голови Щастинської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Тетяни Новикової щодо стану подання відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» суб’єктами декларування в райдержадміністрації декларацій особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2021-2022 рік, кінцевий строк для подання яких настав до дня набрання чинності Законом України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану».

Було заслухано доповідь головного спеціаліста відділу з питань правової роботи та зі зверненнями громадян апарату з зазначеного питання.

12 жовтня 2023 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану», яким, зокрема, було відновлено декларування. Одночасно стартувала й кампанія декларування за 2021-2022 роки, яка тривала до 31 січня 2024 року.

Станом на 01 лютого 2024 року всі працівники райдержадміністрації, що становить 26 осіб – суб’єктів декларування, подали необхідні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2021-2022 рік.

Також, нагадуємо, що 01 січня 2024 року розпочалася щорічна кампанія декларування, яка триватиме до 01 квітня 2024 року. Просимо всіх суб’єктів декларування відповідально ставитися до свого обов’язку та своєчасно подавати необхідні декларації.