8 листопада 2017, 08:11

Питання забезпечення Інтернет-підключенням всіх населених пунктів району підняли під час засідання громадської ради

6 листопада 2017 року у малій залі засідань Новоайдарської районної державної адміністрації відбулось чергове засідання громадської ради при Новоайдарській райдержадміністрації. Участь у заході прийняв голова Новоайдарської районної державної адміністрації Віктор Сергієнко разом із заступником Тетяною Новиковою, представники структурних підрозділів райдержадміністрації та члени громадської ради.

Серед низки питань, що розглядалися під час засідання, було порушено питання Інтернет-підключення населених пунктів Новоайдарського району. Під час доповіді завідувача сектору з питань інфраструктури райдержадміністрації Лілії Свириди всіх присутніх було ознайомлено з загальною інформацією стану зв’язку на території району. Доповідач зазначив, що всі сільські ради, крім Колядівської, забезпечені підключенням до мережі Інтернет. Представники громадської ради висловили своє бачення ситуації та поінформували, що провайдер «Інтертелеком» недобросовісно виконує умови договору надання послуг, та швидкість Інтернет-підключення не відповідає заявленим.

Тож громадська рада при Новоайдарській райдержадміністрації прийняла рішення написати лист-звернення до провайдера «Інтертелеком».